medprodus34#rrinshpi edhe #apliko#online për #punësim në #Gjermani
Gjermania nga muaji që vjen po i lehtëson masat e lëvizjes, hapjen e bizneseve dhe kthimin gradual ne normalitet andaj:
Apliko për MJEK/E
Shfrytezo kohën gjatë të ndenjurit në shtëpi! Koha po ecë

Për më shumë informata na kontaktoni në 045 177166 | 049 699 222 apo në rrjetet sociale facebook dhe instagram si dhe në webfaqen tonë: www.medprodus.com