medprodus31#rrinshpi#rrininshpi#covid19 dhe aplikoni online në medprodus përmes webfaqes tonë www.medprodus.com për MJEK/E

Për më shumë informata na kontaktoni në 045 177166 | 049 699 222 apo në rrjetet sociale facebook dhe instagram si dhe në webfaqen tonë: www.medprodus.com