medprodus28

Në këto kohë kur duhet të rrini në shtëpi ne ju inkurajojmë që të aplikoni online për punësim
në Gjermani përmes webafqes tonë apo përmes rrjeteve sociale facebook dhe instagram.

APLIKO menjëherë për MJEK/E

Për më shumë informata na kontaktoni në 045 177166 | 049 699 222 apo duke i plotësuar njërën nga Kontakt format në webfaqen tonë www.medprodus.com