medprodus46

#MEDPRODUS tani zgjeron gamën e sajë për punësim në Gjermani. Tash e tutje ofron edhe punësime tjera profesionale në fushën e inxhiniersië të pothuajse të të gjitha llojeve

#Apliko për Inxhinier të IT-s

#apliko#online për #punësim në #Gjermani

Për më shumë informata na kontaktoni në 045 177166 | 049 699 222 apo në rrjetet sociale facebook dhe instagram si dhe në webfaqen tonë: www.medprodus.com#medprodus