medprodus37

#rrinshpi edhe #apliko#online për #punësim në #Gjermani
Liria e lëvizjes po vie, masat po letohen andaj edhe ne duhe të bëhemi gati për synimet tona

#Apliko për NDIHMËS/E PËR PLEQ
Shfrytezo kohën gjatë të ndenjurit në shtëpi! Koha po ecë

Për më shumë informata na kontaktoni në 045 177166 | 049 699 222 apo në rrjetet sociale facebook dhe instagram si dhe në webfaqen tonë: www.medprodus.com