medprodus33#rrinshpi edhe apliko #online për #punësim në #Gjermani

Apliko për FIZIOTERAPEUT/E
Shfrytezo kohën gjatë të ndenjurit në shtëpi! APLIKO

Për më shumë informata na kontaktoni në 045 177166 | 049 699 222 apo në rrjetet sociale facebook dhe instagram si dhe në webfaqen tonë: www.medprodus.com