medprodus26

Në këtë kohë të #COVID19 duhet të rrini në shtëpi dhe të ruani shendetin tuaj #rrineshpi, krahas kësaj pa tjetër që mundë të shfrytëzoni kohën dhe të aplikoni online në medprodus përmes webfaqes tonë www.medprodus.com.

Apliko për KUJDESTARE PËR PLEQ

Për më shumë informata na kontaktoni në 045 177166 | 049 699 222
MEDRPRODUS