medprodus50Gjermania ka nevoj më shumë se kurrë për staf mjekësorë Andaj apliko menjëher në #MEDPRODUS
#Apliko për INFERMIER/E & NDIHMËS/E

#apliko#online për #punësim në #Gjermani

Për më shumë informata na kontaktoni në 045 177166 | 049 699 222 apo në rrjetet sociale facebook dhe instagram si dhe në webfaqen tonë: www.medprodus.com#medprodus