medprodus45

Aplikoni ONLINE pa dalur jasht dhe duke rrespektuar rregullat për të qëndruar në shtëpi. #rrinshpi#rrininshp dhe aplikoni online në medprodus përmes webfaqes tonë www.medprodus.com.

Apliko për INFERMIER/E në Gjermani

Për më shumë informata na kontaktoni në 045 177166 | 049 699 222 apo në rrjetet sociale facebook dhe instagram si dhe në webfaqen tonë: www.medprodus.com