medprodus40

Situata është drejtë përmirësimit por #rrinshpi edhe pak dhe #apliko#online për #punësim në #Gjermani

#Apliko për INFERMIER/E apo NDIHMËS INFERMIER/E
Shfrytezo kohën gjatë të ndenjurit në shtëpi! Koha po ecë

Për më shumë informata na kontaktoni në 045 177166 | 049 699 222 apo në rrjetet sociale facebook dhe instagram si dhe në webfaqen tonë: www.medprodus.com#medprodus