medprodus36#rrinshpi edhe #apliko #online për #punësim në #Gjermani
Maskat do t'i mbajnë edhe për një kohë të gjatë në Gjermani e atje nga muaji që vjen po lehtësohen masat e lëvizjes, hapja e bizneseve dhe kthimi gradual ne normalitet andaj:
#Apliko për INFERMIER/E apo NDIHMËS #INFERMIERE
Shfrytezo kohën gjatë të ndenjurit në shtëpi! Koha po ecë

Për më shumë informata na kontaktoni në 045 177166 | 049 699 222 apo në rrjetet sociale facebook dhe instagram si dhe në webfaqen tonë: www.medprodus.com