Apliko tani
previous arrow
next arrow
Slider
View all
Infermier
Medicine - tjerë
Mjekë
Tjera

Atëherë plotësoni formularin...

  

 

KUSH ËSHTË MEDPRODUS?

Në një ambient të këndshëm dhe me një staf të kualifikuar qendra për ndërmjetësim dhe punësim “MEDPRODUS” ofron mundësi aftësimi dhe parapërgatitje dhe pastaj punësim në shtetin Gjerman.

Me një staf profesionistësh dhe me një përkushtim në punë, qendra MEDPRODUS

ofron një ambient bashkohorë studimi me salla moderne për parapërgatitje për tregun e punës në gjermani

Gjithçka që i duhet një qendre profesionale për punësim: Trajnim, parapërgatitje, gjetje të punës dhe përkujdesje gjatë tërë kohës para dhe pasi të keni shkuar atje.

Të gjitha këto vetëm në MEDPRODUS. Andaj edhe sllogani yne është:

PËR NJË TË ARDHME TË SIGURT NË SHTETIN GJERMAN

 

agjentja

 

 

KONTAKTO 
+383 45 177 166  |  +383 49 699 222

 
 
 
 


SHËRBIME SHTESË NGA MEDPRODUS

- Kompania jonë është e anglazhuar që për kandidatët tanë të ketë procedura të përshpejtuara për marrjen e lejeve të punës dhe marrjen e terminëve si dhe vizave të punës në mënyrë të përshpejtuar në bashkëpunim të ngushtë me partnerët tanë 

- MEDPRODUS është e angazhuar që për kandidatët tanë të përkujdeset jo vetëm për qështje të vizave dhe kontratave por, edhe për banim si dhe qështje të tjera sidomos gjate flllimit dhe adoptimit të kanditatit

- Mbajmë kurse të gjuhës gjermane. Kohëzgjatja e kursit 4-6 muaj
- Praktik për përgatitje profesionale (në infermieri)
- Letësim për vendbanimin,
- Lehtësim mbi informatat të shumta / zyra në gjermani .
Si dhe kujdesi për caktimin e Terminit për ambasadë

 

 

 


PYETJET MË TË SHPESHTA

1. Cfar dokumentacioni nevojitet për aplikim?

 Për aplikim duhen keto dokumente:
- CV në gjuhën gjermane
- Diploma e nostrifikuar këtu (e përkthyer nga përkthyes i licencuar)
- Një vërtetim që nuk jeni nën hetime (e përkthyer nga përkthyes i licencuar)
- Dy fotografi
- Letërnjoftimi

2. A duhet pa tjeter gjuha gjermane nivel B2?

- Varesisht nga vendi nevojiten nivele të ndryshme të gjuhës